Recept na hovězí pomazánku | bulharská pomazánka | Stream

Pravá chuť Bulharska: Hovězí pomazánku musíte ochutnat

22. září 20211 702
Tak tohle jste dost možná ještě nejedli. Pravá bulharská pomazánka z hovězího masa, brambor, cibule a majonézy je sice kalorickou bombou, ale je to neuvěřitelný gurmánský zážitek! Dejte si! Suroviny 400 g zadního hovězího masa 4 střední brambory 2 větší cibule 1 malá majonéza 4 PL Heinz kečupu 6 sterilovaných okurek Znojmia černý mletý pepř mletá červená paprika sůl Postup přípravy receptu Nejdříve je nutno předvařit suroviny. Dáme uvařit doměkka hovězí maso a v druhém hrnci brambory a vše necháme po uvaření řádně vychladnout. Vývar z masa můžeme použít na polévku nebo jinak zužitkovat. Poté připravíme masový mlýnek a semeleme maso, brambory, oloupanou cibuli a okurky, vše řádně promícháme a necháme vychladit. Dále přidáme majonézu, kečup, koření dle chuti a důkladně promícháme. Poté můžeme podávat. Je nutno dbát na řádné vychlazení z důvodu použití majonézy a taktéž tímto prodloužíme trvanlivost, která se při uchování v chladničce pohybuje okolo 2 až 3 dnů maximálně.
Toprecepty