Pravá chuť Ameriky: Dokonalé pikantní kotlety
25. července 202129 488
Chcete ochutnat kotlety, do kterých nůž zajede jako do másla? Udělejte si je tak, jak je připravují v USA, kde se jedná o jedno z nejoblíbenějších jídel.
Suroviny:
600 g vepřových kotlet
60 g rostlinného oleje
80 g kečupu
20 g plnotučné hořčice
4 g chilli papriček
4 g česneku
4 g soli
Postup přípravy receptu
Z oleje, kečupu, hořčice, nadrobno nasekaných chilli papriček, utřeného česneku a soli připravíme marinádu.
Kotlety nakrájíme na porce, naložíme do připravené marinády a necháme do druhého dne marinovat. Pak je položíme na vymaštěný plech a za stálého potírání zbylou marinádou pečeme v troubě do změknutí. Podávat můžeme buď s hranolky nebo s brambory na různý způsob.