Nakládaný hermelín recept | Toprecept | Videorecepty | Stream

Jak na nejlepší nakládaný hermelín? Kouzlo je v koření!

15. září 202112 898
Nakládaný Hermelín je mezi Čechy snad nejoblíbenější dobrota k pivu. Chcete si jej vyrobit doma? Klíč k úspěchu je v dobré kombinaci koření, ale i v trpělivosti - rozhodně sýr nechte pořádně uležet! Suroviny 4 Hermelíny 1 větší cibule feferonka nebo chilli dle chuti provensálské koření grilovací koření 2 bobkové listy 10 kuliček pepře 5 kuliček nového koření mletá paprika česnek olej Postup přípravy receptu Hermelíny podélně rozkrojíme, jednu polovinu posypeme provensálským kořením, druhou grilovacím. Potřeme rozdrceným česnekem, přidáme cibuli na kolečka, přiklopíme, naskládáme do sklenice a posypeme mletoou paprikou. Zalijeme olejem, přidáme pepř, nové koření, bobkový list, feferonku a zbylou cibuli. Dobře uzavřeme a necháme v lednici uležet několik dní.
Toprecepty