Jednoduchý domácí recept na hrníčkové bagety - svačina, večeře
10. června 20258 334
Ahoj a vítejte v dnešním videu! Dnes si společně připravíme jednoduchý domácí recept na hrníčkové bagety – bez vážení, bez složitého postupu, a hlavně rychle a chutně! Stačí vám obyčejný hrnek, pár základních surovin a během chvilky máte na stole čerstvé, voňavé pečivo. Tak pojďme na to!
1 hrníček = 240ml
Ingredience: 21g čerstvého droždí ( nebo 7g sušeného droždí), 3 hrníčky hladké mouky, 1 hrníček teplé vody, 1 lžička soli, 1 lžička cukru, 1-2 lžíce olivového oleje. Na potření před pečením 50ml teplé vody, 1 lžička soli.
Pečeme - horký vzduch 190°C - 20minut + pára, na posledních 5 minut 220°C do zlaté barvy.