Farmářské řízky
22. dubna 202517 903
Ahoj a vítejte u našeho dnešního receptu! Dnes si připravíme lahodné farmářské řízky, které vás zaručeně ohromí. Tento recept je trochu jiný než klasické řízky – místo tradičního obalování použijeme šlehačku a sýr, které řízkům dodají nezaměnitelnou jemnost a chuť. Vepřové maso bude krásně šťavnaté a ve spojení s těmito ingrediencemi se přemění na skutečnou pochoutku. Tak pojďme na to, připravte si suroviny a jdeme vařit!
Ingredience
600g vepřové kýty
200g tvrdého sýra
sůl
mletý pepř
1 červená cibule
2 šlehačky ke šlehání
1 - 2 lžíce hladké mouky
máslo na vymazání zapékací misky
pečeme na program horní a spodní ohřev 180°C - 45minut a pak bez přikrytí 200°C - 15 minut. Podávala jsem s vařeným bramborem.
Přeji vám dobrou chuť.