Tahle ostrokyselá polévka strčí i vietnamské bistro do kapsy
9. června 20256 374
Chceš ostrokyselu jak řemen, ale do knajpy daleko a v lednici zůstaly akorát zbytky od včerejška? Nevadí! Ukážu, jak z kuřecích prcíček, trochu zeleniny a pár zapomenutých věcí z kredenca zrobit polívku, co strčí do kapsy aj Vietnamece na rohu.
Seznam do samošky:
Kuřecí prsa 250 g
Mrkev 1 ks
Feferonka 1 ks
Rajský protlak 1 lžička
Chilli pasta 2 lžičky
Jidášovo ucho 3 lžíce
Bambusové výhonky 2 lžíce
Kuřecí vývar 2 litry
Porek 10 cm (Bila čast)
Vejce 1 ks
Škrob 2 lžíce (A 100 ml studené vody)
Cukr moučka 1 lžíce
Rýžový ocet 4 lžíce
Světlá sojovka 4 lžíce
Tmavá sojovka 1 lžíce
Odkaz do moji samošky najdeš na mojich socialnich siťach (Ten LINKTREE) Jsou tam bebechy kere použivam v kuchyni. Tež tam kupiš moje krasne kuchařky. Velike diky za vaši podporu holubičky moje.