Zdeněk Pohlreich: Je to tu úplně blbě. Kdo minulost nezažil, neměl by ji řešit. Už skoro nevařím
9. března 202337 771
 Mám rád slávu, říká šéfkuchař Zdeněk Pohlreich s úsměvem a nadhledem jemu vlastním. Vrátili jsme se k rozhovoru po delší době a hodně se toho změnilo. Když mluví o české gastronomické scéně, je daleko pozitivnější. I nová show Pohlreichův souboj restaurací je hezká. Možná až moc. Když hodnotí směřování Česka, nechybí mu naopak známá kritičnost a ostrost. Sílu svých slov si uvědomuje, chce se ale vyjadřovat tak, jak to cítí. Probrali jsme toho hodně, od oblíbených restaurací, pompéznosti některých českých podniků, až po rakovinu jeho ženy a to, jak tehdejší dobu prožíval a vlastně stále prožívá. 
00:00 Kuchařský čas se naplnil 
CELÝ ROZHOVOR DLOUHÝ 72 MIN. NAJDETE JEN NA HTTPS://HEROHERO.CO/CESTMIR
03:28 Trendy, experimentování a očekávání 
07:45 Zbytečná pompéznost 
09:53 Michelinské restaurace v Česku 
11:50 Nejsilnější restaurační zážitek v životě 
13:17 Cesty za inspirací 
14:21 Ceny jídla v restauracích 
18:10 Pomoc vlády 
20:48 Síla slov 
26:00 Přínos české gastronomii 
27:40 Návrat na obrazovky